søndag 21. oktober 2012

Innspill, kommentarer, reaksjoner, kritikk, interaksjon, skryt, latterliggjøring - give it to me!

Hva gjør egentlig at man legger igjen en kommentar på en blogg?
Hva skal til for at man faktisk tar seg tid til å skrive noen ord?
Selv skriver jeg nesten aldri, men ville gjerne sett at folk skrev mer på min - et fenomen som sikkert heter noe. Hvis det ikke heter noe, så er det herved min 2. lov om sosiale medier. Hvorfor 2. lov spør du? Har du en første lov?
Nei, men det kan hende det kommer en første lov som er kulere eller mer viktig, så derfor holder jeg av plassen.

Spurks 2. lov om sosiale medier:
"Ønsket om kommentarer, generell aktivitet og anerkjennelse på egne sider/produkter er omvendt proporsjonal med mengde kommentarer, aktivitet og anerkjennelse man legger igjen på andres"

2 kommentarer:

 1. Jeg legger gjerne igjen en kommentar, har ikke veldig mye glupt å si annet enn at jeg skriver innlegg i bloggen min først og fremst fordi det må ut av hodet, og ikke for å få tilbakemeldinger.

  Jeg legger nok oftere igjen kommentarer på andres sider enn jeg forventer å få tilbake.. :-)

  En annen ting til oss som har ...blogspot.no-blogger: Ofte er det vanskelig å kommentere for de "kodene" vi må tyde for å "verifisere at vi ikke er en robot" er jo omtrent utydelige til tider..

  Skal man legge igjen kommentarer, må det være lettvint å kommentere...

  SvarSlett
 2. Første pri er at det er enkelt. Om jeg må verifisere at jeg ikke er en robot, gidder jeg sjelden å legge igjen en kommentar. SÅ DET MÅ DU KVITTE DEG MED! Og så kan det være trøblete for en med blogspot å kommentere på en wordpress-blogg. Men du var kanskje ikke ute etter det tekniske, ha ha.

  Om det er få kommentarer på et innlegg, kan det være at jeg legger igjen noen ord fordi jeg da vet at bloggeren vil sette pris på det mer enn om jeg er nr 72 i rekka. Men først og fremst må jeg ha noe forholdsvis glupt å komme med. Et blogginnlegg krever mer enn å trykke "liker". Og så kan du jo være ulik oppfatning av hva som faktisk er glupt....jeg ser den. :-) (smilefjeset er for at du skal skjønne at jeg har sjølironi)

  Jeg kommenterer lite i perioder (tida må brukes annerledes)og da får jeg egentlig litt dårlig samvittighet for at jeg ikke kommenterer hos alle som kommenterer hos meg, skjønner? Er det en jentegreie?

  PS. Liker strategien din om å holde av førsteplassen til en kulere lov.

  SvarSlett